יחידה זו מעלה את השאלה "מה נאכל בעתיד?" היא עוסקת באתגרים תזונתיים העומדים בפנינו ובשינויים הצפויים להתרחש בתזונה שלנו בעתיד. היחידה מורכבת מחמישה פרקים. כל פרק מתמקד בשאלה אחרת:
האוכלוסייה גדלה – איך נצליח להאכיל את כולם?
מהי תזונה בריאה ומאוזנת?
מה הבעיה בתעשיית הבשר?
איך נראה העתיד של תעשיית הבשר?
איך נקפיד על תזונה בריאה ומקיימת בעתיד?
ביחידה זו התלמידים ילמדו על ייצור מזון ועל חקלאות בארץ ובעולם דרך התחקות אחר שלבי הייצור של פיצה והמבורגר. כמו כן, התלמידים ילמדו על יסודות מדע התזונה, ובכלל זה על אבות המזון – ובייחוד על חשיבותם של חלבונים. לאחר מכן התלמידים ילמדו על האתגרים שמציבה תעשיית הבשר וידונו בטכנולוגיות מתקדמות לייצור בשר מתורבת.
היחידה מדגישה פיתוח פעלנות אישית (agency) ומעודדת את התלמידים לחשוב בעצמם כיצד ייראה עתידו של המזון בעולם.